Ολοκληρωμένες λύσεις για την επιχείρησή σας

Δείτε πως η SL Tax μπορεί να βελτιστοποιήσει στο μέγιστο την απόδοση της επιχείρησής σας.

Ζητήστε παρουσίαση των εφαρμογών Soft1 Series 5

Παρακαλούμε, συμπληρώστε το email σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με σκοπό την παρουσίαση της εφαρμογής Soft1 Series 5 που σας ενδιαφέρει.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μερικές επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται

Testimonials - Granazi logo

‘Σε όλη την 30χρονη παρουσία μας στην ελληνική αγορά ερχόμασταν αντιμέτωποι με ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο ρυθμόςανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας ξεπερνούσε σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της μηχανογράφησης που διαθέταμε.

Οραματιζόμενοι το μέλλον, αποφασίσαμε πως χρειαζόμαστε τους κατάλληλους συνεργάτες για να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας για διεύρυνση. Η ομάδα της Protogramma Informatics στέκεται σοβαρή γύρω από τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κλάδου μας, παρέχοντας υπηρεσίες που πιστεύουμε θα δημιουργήσουν υπεραξία για εμάς και τους πελάτες μας. ’

GRANAZI S.A.

Testimonials - Gardencenter Βασιλειάδη logo

‘Θα ήθελα να μοιραστώ την εξαιρετική εμπειρία μου με το Microsoft 365 που ανέπτυξαν για εμάς.

Η Protogramma …. έκανε μια εξαιρετική δουλειά και η επαγγελματικήπροσέγγιση ήταν εξαιρετική.

Το λογισμικό που δημιουργήσανε για εμάς ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και η λειτουργικότητα τουεξαιρετική. Τους ευχαριστούμε για την εκπληκτική υποστήριξη που μας παρείχαν κατά τη διάρκεια της υλοποίησης και της εκτέλεσης του λογισμικού.

Οι Άνθρωποι της Protogrammaέδειξαν επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εξαιρετική επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.Ήταν χαρά να συνεργαστούμε μαζί τους και δεν θα δίσταζα να την συστήσω ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική εμπειρία συνεργασίας και ευχόμαστε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.’

Garden Center Βασιλειάδη Μονοπρόσωπη Α.Ε

Microsoft 365

‘Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο για την εταιρεία μας με τη βοήθεια της Protogramma informatics. Εκτιμώ ότι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Protogramma informatics είναι η δυνατότητα που δίνει στους πελάτες να διαμορφωθεί το λογισμικό και το προφίλ της εταιρείας από καταξιωμένους συνεργάτες της – όπως ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος – καθώς και η δυνατότητα να παραδοθεί το έργο μέσα στο χρονοδιάγραμμα και χωρίς σημαντικά προβλήματα (bugs). Το τελευταίο, παρόλο που ακούγεται απλό και αυτονόητο, συνήθως δεν είναι δεδομένο. Όλα τα μέλη της ομάδας της Protogramma informatics η οποία είχε αναλάβει το εν λόγω έργο, ήταν πάντα διαθέσιμα και έδιναν λύσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνιστώ να ζητήσετε την άποψή του γι’ αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε. Προτείνω ανεπιφύλακτα τη Protogramma informatics.’

Εργαστήρια Αλλαντοποιίας Sary Α.Ε.

SoftONE

Έγκαιρη και έγκυρη συνεργάτες μηχανοργάνωσης. Άριστοι χρόνοι ανταπόκρισης και ποιότητας υπηρεσιών.

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η εχεμύθεια και η εμπιστευτικότητα. Άριστη γνώση όλων των Module της SoftOne.

Μην διστάσετε να επεκτείνεται τη συνεργασία σας και στα custom συστήματα μηχανοργάνωσης ,τα οποία ιδιοκατασκευάζουν.

Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

NETELCO Α.Β.Ε.Ε.

SoftONE

Προσφάτως έχουμε εγκαταστήσει το πρόγραμμα ProtoProduction συνδυαστικά με το Softone ERP και ήδη χαιρόμαστε τα πλεονεκτήματα της χρήσης τους ταυτόχρονα. Πρόκειται για ένα πολύ στενευμένο πρόγραμμα παραγωγής που με τις δυνατότητες που σου παρέχει σου δίνει λύσεις που μέχρι πρότινος ήταν άπιαστες για τον κλάδο μας.

Αυτό που σίγουρα μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως η εταιρεία Protogramma Informatics αποτελείται από έμπειρο προσωπικό που διαθέτει τεχνογνωσία την οποία μοιράζεται με τους πελάτες της ομαλοποιώντας τη διαδικασία λειτουργίας τους και παρέχοντας τους λύσεις διαρκώς.

Πρόκειται για μια ουσιαστική συνεργασία την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε. Εμείς είμαστε ευτυχείς για αυτή τη συνεργασία και τους ευχαριστούμε!

Alvek

SoftONE, ProtoProduction

Πάνε πλέον πάνω από 12 έτη συνεργασίας με την εταιρεία Protogramma. Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2009 κάνοντας χρήση των εφαρμογών Softone αλλά και του προγράμματος προσφορών ProtoSales.

Ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος και τα στελέχη της εταιρείας πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα πρόθυμα να μας βοηθήσουν στην επίλυση των καθημερινών αναγκών της εταιρείας μας. Τόσο σε επίπεδο παραμετροποίησης των εφαρμογών Softone & Proto Production όσο και στον σχεδιασμό Οικονομικών Αναφορών, η εταιρεία τους πρωτοπορεί με σύγχρονα εργαλεία και εφαρμογές Διοικητικής Πληροφόρησης.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας Protogramma Informatics έγκειται στο γεγονός ότι δεν λειτουργεί ως ένας απλός dealer εφαρμογών μεγάλων εταιρειών, αλλά ως συνεργάτης ο οποίος ακούει τα προβλήματα της εταιρείας μας και δίνει άμεσα ανάλογες λύσεις.

GS

SoftONE, ProtoSales

Γνωρίστε την εταιρεία μας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 από στελέχη της MiniSystems Α.Β.Ε.Ε. , καταξιωμένη στον τομέα της επιχειρησιακής πληροφορικής, της εγκατάστασης και της υποστήριξης των προϊόντων ERP.

Όσον αφορά την εξειδίκευση της εταιρείας, έχει αποκτήσει όλο τον κώδικα λογισμικού και τα δικαιώματά του και συνεχίζει την επιτυχημένη εργασία της με νέο διοικητικό προσωπικό, νέες τεχνολογίες και συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής.

Δείτε περισσότερα

Γνωρίστε την εταιρία μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2013 από στελέχη της Πρωτόγραμμα Πληροφορικής ΕΠΕ, καταξιωμένη στον τομέα της επιχειρησιακής πληροφορικής, της εγκατάστασης και της υποστήριξης των προϊόντων ERP. Όσο αναφορά την εξειδίκευση της εταιρίας, έχει αποκτήσει όλο τον κώδικα λογισμικού και τα δικαιώματά του και συνεχίζει την επιτυχημένη εργασία της με νέο διοικητικό προσωπικό, νέες τεχνολογίες και συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής.

Δείτε περισσότερα