Η σημερινή κοινωνικό – οικονομική κατάσταση έχει ωθήσει πολλούς νέους να ασχοληθούν με το πρωτογενή τομέα.Αυτό το διαπιστώσαμε να συμβαίνει και στην Επαρχεία του Λαγκαδά απ’ όπου και καταγόμαστε. Με αφορμή λοιπόν τη “στροφή” αυτή των νέων  της περιοχής μας και την ενασχόληση τους με το πρωτογενή τομέα, σκεφτήκαμε πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε και μεις απ’ τη πλευρά μας.Εγώ η Λαμπρινή μεγάλωσα σε Αγροτική οικογένεια και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες που έχει ένας Αγρότης,από τη άλλη με αφορμή ότι από 1/1/2014 υποχρεώνουν τους Αγρότες να τηρούν βιβλία Εσόδων – Εξόδων και έχοντας μια εμπειρία στη παροχή Λογιστικών Υπηρεσιών αποφάσισα να συνεργαστώ με τον κ.Τσιριόπουλο Ευστάθιο ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Πληροφορικής να να προχωρήσουμε στην ίδρυση της εταιρείας SL Tax , να “παντρέψουμε” τις γνώσεις μας και τη διάθεση μας και να δημιουργήσουμε αρχικά μια εφαρμογή λογισμικού που θα απευθύνεται στο σύγχρονο αγρότη για τη διαχείριση της Αγροτικής του Εκμετάλλευσης. Με το λογισμικό αυτό ο αγρότης-καλλιεργητής θα μπορεί να καταγράφει όλα τα δεδομένα της αγροτικής του εκμετάλλευσης (αγροτεμάχια,μηχανήματα,προσωπικό), να τηρεί την αποθήκη των εφοδίων του,να καταχωρεί τις αγορές ‘α υλών+ δαπανών να υπάρχουν γραφήματα τα οποία θα τον πληροφορούν κ  με τη βοήθεια μας θα μπορεί να έχει τη σωστή παρακολούθηση της οικονομικής πορείας της επιχείρησης του και εν συνεχεία θα του παρέχονται οι  Λογιστικές υπηρεσίες όπως τήρησης των βιβλίων Εσόδων – Εξόδων, αποστολή των περιοδικών δηλώσεων και άλλες λογιστικές εργασίες που πιθανόν θα χρειαστεί.

Η “SL Tax” είναι η μοναδική εταιρεία στην περιοχή του Λαγκαδά η οποία προσπαθήσει να  παρέχει 3 (τρεις) λύσεις μαζί software -hardware- Λογιστικές Υπηρεσίες. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας & της εμπειρίας μας θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας & προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες τους. Στο χώρο μας θα μπορέσει να βρεί κάποιος σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό από Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Laptops, Εκτυπωτές, Αναλώσιμα και παράλληλα θα παρέχονται υπηρεσίες εγκατάστασης & Services αυτών. Εν συνεχεία θα προβαίνουμε στην εγκατάσταση του λογισμικού (Dealers) σε προσιτή τιμή εφόσον θα είναι προϊόν δικό μας, με συνεχείς αναβαθμίσεις και τέλος τη σκυτάλη θα πάρει η παροχή Λογιστικών Υπηρεσιών.

Για την επίτευξη των στόχων μας σκοπεύουμε να συνεργαστούμε  με την Εταιρεία Neotech η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής 13 χρόνια  με κύριο αντικείμενο τη  Δημιουργίας & Υποστήριξης Λογισμικού Εφαρμογών. Το τμήμα αυτό παράγει/ βελτιώνει/ αναπροσαρμόζει τα λογισμικά της εταιρίας που διατίθενται στην αγορά με τη μορφή δύο πακέτων λύσεων: Το Synergy ERP, ένα σύγχρονο λογισμικό διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων, τριών λειτουργικών επιπέδων συν-εξελισσόμενων με τις ανάγκες των πελατών, που διασφαλίζουν απρόσκοπτο και σταθερό περιβάλλον χρήσης. Το “Capital” πρόγραμμα εμπορικών εφαρμογών  στη DOS ή Linux έκδοσή του, επιδιώκοντας την σύναψη συμβολαίων υποστήριξης. Ταυτόχρονα, παράγει νέα προϊόντα τα οποία, είτε εντάσσει στα παραπάνω πακέτα εφαρμογών, είτε διαθέτει ως αυτόνομα όπως π.χ. η εφαρμογή για τα Πρατήρια Καυσίμων.(Πρόεδρος & ΔΣ της MINISYS είναι ο Τσιριόπουλος Ευστάθιος ο οποίος είναι κ ετερόρρυθμος εταίρος της SL Tax Λογιστικές Υπηρεσίες & Προϊόντα Πληροφορικής). Συνεργασία υπάρχει και με εταιρεία "συμβούλων" η οποία  δραστηριοποιείται στον τομέα της ολοκληρωμένης τεχνικοοικονομικής υποστήριξης.Αποτελείται από μια ομάδα καταρτισμένων συνεργατών που καλύπτουν όλους τους τομείς της οικονομίας (μηχανικοί, γεωπόνοι, περιβαλλοντολόγοι, οικονομολόγοι, αναλυτές) και παρέχουν υπηρεσίες σε νέους

Η Καραγιαννίδου Λαμπρινή Ομόρρυθμος εταίρος της ” SL Tax ”  Το 2005 αποφοίτησε από  τη ΣΔΟ τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Καβάλας με βαθμό 7,13. Κάτοχος βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος λογιστή – φοροτέχνη τάξεως Β΄. Πραγματοποίησε 6 μηνη πρακτική άσκηση στην Εταιρεία ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΠΕ (Σχεδιασμός,Μελέτη & Διαχ/ση Περιβαλλοντικών & Τεχνικών Έργων) και εργασιακή εμπειρία 5 χρόνια στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δ. Λαγκαδά & σχεδόν 2  χρόνια σε λογιστικές Υπηρεσίες-τήρηση βιβλίων κ στοιχείων-υποβολή φορ.δηλώσεων καθώς επίσης και παρακολούθηση των βιβλίων της Οικογενειακής Αγροτικής Επιχείρησης.

Ο Τσιριόπουλος Ευστάθιος Ετερόρρυθμο εταίρος της Εταιρείας ” SL Tax”.
Το 2005 του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Πτυχιούχου θετικών Επιστημών με Άριστα Ανώτερη Δεύτερη Κατηγορία έχοντας παρακολουθήσει ένα εγκεκριμένο πρόγραμμα στην Επιχειρηματική Πληροφορική  από το Πανεπιστήμιο του Κίνγκστον. Διπλωματική  εργασία “Χρήση δυναμικών υπηρεσιών του web για την δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε μια μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα”. Το 2006 του έχει απονεμηθεί το πτυχίο Μάστερ στην Τεχνολογία πληροφοριών Επιχειρήσεων  από το Πανεπιστήμιο του Κίνγκστον της Μ. Βρετανίας.